Bewonerscommissie
Duivenvoorde

BWC Duivenvoorde tijdens de Coronacrisis

Terug naar nieuws

Ook tijdens deze chaotische periode waarin het coronavirus ons leven tracht te beheersen zijn wij als BWC achter de schermen voor onze bewoners aanwezig en actief.

Zo hebben onze leden zich ingezet en gelobbyd voor de paaseitjes actie. Maar ook zijn er bloemen gehaald in het Westland en uitgedeeld.

De jaarvergadering zal plaatsvinden zodra het DC weer volledig open mag en kan zijn.  De BWC heeft regelmatig contact met werknemers van de Stichting.

Tijdens de jaarvergadering komt onze wijkagent Olav Nieuwenhuijs (per 1/1/20) zich voorstellen en spreken over veiligheid m.b.t. onze wijk en ouderen.

Tevens is de BWC vertegenwoordigd in de Klankbordgroep afvalinzameling van de gemeente L/V. Deze klankbordgroep bestaat uit mensen uit de directe omgeving van Duivenvoorde tot aan de Spechtlaan.
De groep zal binnenkort online vergaderen. Zodra daar meer over bekend is, zult u dat terug kunnen vinden op onze website.

Heeft u in deze roerige tijden vragen/problemen waarbij de BWC als intermediair oplossingsgericht kan helpen dan horen wij dit graag.

Heeft u een idee of actie voor de bewoners, laat het ons weten . We kunnen meedenken/helpen uw idee of actie uit te voeren.

Bij Stichting Duivenvoorde wonen betekent “samen” wanneer je het alleen niet redt.